Menu Close

Jana wang dari Internet

Ramai antara kita tidak tahu bahawa internet boleh menjadi lubuk jana  wang. Saya di sini bukan untuk menjamin pendapatan beribu-ribu sebulan untuk anda, tetapi cukup untuk tidak membazirkan masa anda yang digunakan melayari internet.

8share

Saya yakin ramai antara anda yang pernah mendengar tentangnya. 8share adalah antara salah satu fenomena di media sosial di mana setiap klik dan lawatan ke pautan, anda akan diberikan RM0.20. Secara amnya, RM0.20 diberikan bagi setiap lawatan, namun terdapat beberapa kempen yang diberikan RM0.40 dan RM1 dan sebagainya.

Apa yang anda perlu lakukan hanyalah berkongsi pautan yang anda pilih di ruangan Specials dan ikuti arahan yang diberikan. Pada akhir arahan, anda akan diberikan pautan seperti ini. Paparkan pautan tersebut di laman sosial anda dan sekiranya ada yang membuka pautan tersebut, anda akan menerima RM0.20

ChurpChurp

Churpchurp juga adalah satu platform seperti 8share. Sistemnya juga sama di mana anda cuma perlu berkongsikan pautan dan akan menerima sejumlah wang yang ditentukan bagi setiap kempen. Bagi sebarang maklumat lanjut sila lawati laman ini.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x